Støt Kampen Mod Sclerose økonomisk…

…uden at skulle have penge op af lommen!

Kender du DrugStars? Det er en app, der minder dig om at tage din medicin, og derefter belønner dig med stjerner. De optjente stjerner kan du donere til velgørenhed, og i den forbindelse konverterer DrugStars stjernerne til ægte penge.

Mere end 16.000 danskere lever i dag med diagnosen Multipel Sclerose, MS. Dermed har Danmark en af de højeste forekomster af MS i verden. Antallet er inden for de sidste 20 år fordoblet, og forskerne ved ikke hvorfor. DrugStars vil rigtig gerne gøre en ekstra indsats i Kampen Mod Sclerose, og derfor er det nu muligt at donere dine stjerner til Kampen Mod Sclerose i DrugStars appen. 

Alle penge indsamlet under Kampen Mod Sclerose vil løbende blive doneret til MS-formål. Og ligesom DrugStars via medicinbedømmelserne i appen ønsker, at lade patienterfaringer med og holdninger til specifikke lægemiddler blive lyttet til og hørt i branchen, ønsker vi også at lytte til jer, hvad angår hvilke MS-formål vi løbende skal støtte. Har du derfor et godt forslag, så tøv ikke med at sende det til info@drugstars.com.

I perioden 8. september til 8. november 2019 kørte vi en kampagne, hvor DrugStars foruden alle de donerede stjerner, forpligtede sig til at donere 20 kr. til Kampen Mod Sclerose for hver download af appen via dette LINK.

Det blev til 22 downloads af appen og dermed 440 kr. I samme periode blev der doneret intet mindre end 67.000 stjerner til Kampen Mod Sclerose. Da hver stjerne har en værdi af 7 ører svarer dette til 4.690 kr. Dvs. i alt 5130 kr.

Pengene har vi på opfordring af appens brugere valgt at donere til den idealistiske forening Better Living, der vil bruge dem på et yoga forløb i 2020 for mennesker med sygdommen MS. Stort tillykke med den flotte donation!

Better Living er drevet på non-profit, ulønnet og frivillig basis med det formål, at inspirere til bedre livskvalitet for mennesker, der lever med sygdommen MS. Det gør de ved at arrangere kurser, events, støttegrupper på Facebook samt rehabiliterings træningsrejser. Du kan læse meget mere om Better Living HER.

En lille film om vores app

DrugStars ønsker ikke kun at gøre en forskel for dig, men også for det bredere patientsamfund. Du kan læse meget mere om, hvordan din brug af appen kan have en afgørende betydning for forbedring af eksisterende og udvikling af fremtidig medicin her på hjemmesiden.

Vil du også støtte Kampen Mod Sclerose økonomisk uden at skulle have penge op af lommen? Så DOWNLOAD appen i dag og bliv en del af DrugStars bevægelsen #GivingByTaking

Har du nogle spørgsmål vedrørende DrugStars appen eller kampagnen Kampen Mod Sclerose? Så send os en mail på info@drugstars.com.

Nedenfor kan du se lidt mere om, hvad du kan forvente i DrugStars-appen.

Menu