Støt Kampen Mod Sclerose økonomisk…

…uden at skulle have penge op af lommen!

Kender du DrugStars? Det er en app, der minder dig om at tage din medicin, og derefter belønner dig med stjerner. De optjente stjerner konverterer DrugStars derefter til penge, som du kan donere til velgørenhed.

DrugStars vil rigtig gerne gøre en ekstra indsats i Kampen Mod Sclerose. Derfor er det nu muligt at donere dine stjerner til Kampen Mod Sclerose i DrugStars appen. 

Og ikke nok med det: De næste 2 måneder kører vi en kampagne, hvor DrugStars donerer 20 kr. til Kampen Mod Sclerose for hver download af appen via dette LINK.

Kampagnen kører i perioden 8. september 2019 til 8. november 2019, hvorefter vi vil lave en offentlig donation til Scleroseforeningen på det fulde beløb fra denne kampagne. Vi vil endvidere offentliggøre det samlede antal donerede stjerne, antal downloads samt selve donationen til Scleroseforeningen på denne side.

En lille film om vores app

DrugStars ønsker ikke kun at gøre en forskel for dig, men også for det bredere patientsamfund. Du kan læse meget mere om, hvordan din brug af appen kan have en afgørende betydning for forbedring af eksisterende og udvikling af fremtidig medicin her på hjemmesiden.

Vil du også støtte Kampen Mod Sclerose økonomisk uden at skulle have penge op af lommen? Så DOWNLOAD appen i dag og bliv en del af DrugStars bevægelsen #GivingByTaking

Har du nogle spørgsmål vedrørende DrugStars appen eller kampagnen Kampen Mod Sclerose? Så send os en mail på info@drugstars.com.

Nedenfor kan du se lidt mere om, hvad du kan forvente i DrugStars-appen.

Menu