Rul ned

Vi ønsker alle at gøre en forskel, eller i det mindste har vi intentionen om at gøre en forskel, men for mange af os er der en eller flere barrierer i vejen. Hvem skal jeg give til? Hvor meget skal jeg give? Kommer min donation rent faktisk til at gøre en forskel? Listen er lang, og for mange af os bliver det derfor aldrig til noget – især ikke, hvis vi samtidig kæmper egne kampe for eksempel mod sygdom.

WatchShadow-p38f7xtyuu7ktg2wr6dq8r6f8zre3ccbe90ekmf71s

Mennesker, der er syge, har bekymringerne tættere inde på livet og med rette så. Er man i medicinsk behandling, skal man først og fremmest huske at tage sin medicin. Man kan være bekymret for sin behandlingsplan, for om man nu husker næste besøg på hospitalet eller hos lægen, og hvad får man af vide denne gang? Alle disse overvejelser bevirker, at den gode intention om at gøre en forskel bliver tilsidesat, fordi hele ens fokus er på opgaven med at få det bedre selv.

ThankYou_Donation_DrugStars-p38ft29iq6g73xpl3i4599e1vep9b9xr5crhqlqeja

Men nu er det muligt at gøre en forskel og samtidig få det bedre alt sammen ved hjælp af en brugervenlig app. En app, der hjælper dig til at få det optimale ud af din medicinske behandling, og som belønner dig med muligheden for at lave GRATIS DONATIONER til hundredvis af velgørenhedsorganisationer og patientforeninger rundt om i verden.

Det er her DrugStars kommer ind i billedet. DrugStars er en videnskabeligt valideret app, der ikke alene hjælper dig med din medicin. Bruger du appen, så gør det faktisk en forskel for DIN generelle livskvalitet –  måske fordi appen rent faktisk belønner dig for din indsats. I appen belønnes du nemlig løbende med DrugStars, som du let konverterer til gratis donationer til hundredvis af hårdtarbejdende patientforeninger og velgørenhedsorganisationer overalt i verden.

iPhone@3x-p38h1j0o11bibv4eg81spjg1iljcftgmxfre0tsy6u

Sig hej til DrugStars.

Og det virker! Ikke alene minder DrugStars-appen dig om, hvornår du skal tage din medicin. DrugStars hjælper dig til at få det bedre hurtigere, og samtidig giver appen dig mulighed for at donere gratis og dermed gøre en forskel for andre som dig.

DrugStars har forpligtet sig til at give 20% af sine indtægter til alle de hårdtarbejdende patientforeninger og velgørenhedsorganisationer, der allerede er tilgængelige i den gratis app.

Videnskabeligt valideret.

DrugStars er en videnskabeligt valideret app, der hjælper patienter med enhver sygdom, i ethvert land og med enhver medicin. Appen hjælper patienter med at få mere ud af deres medicin, og den hjælper dig med at få det bedre.

En nylig undersøgelse har vist, at DrugStars’ brugerne oplever en lang række positive forandringer efter kun 60 dage med appen – både hvad angår selve behandlingen, men de oplever faktisk også en generelt forbedret livskvalitet.

 

Her er et par fakta fra undersøgelsen:

Antallet af brugere, der huskede at tage deres medicin som ordineret
75%
Antallet af brugere, der følte en øget motivation for deres medicin
60%
Antallet af brugere, der følte, at deres generelle evne til at tage sig af deres helbred er forbedret
48%
Antallet af brugere, der følte deres livskvalitet er forbedret
37%
Antallet af brugere, der følte deres generelle helbred er forbedret
35%
Antallet af brugere, der følte kvaliteten af deres medicin er forbedret
31%

Med DrugStars kan du gøre en forskel ved gratis at donere til velgørenhedsorganisationer og patientforeninger over hele verden. Alt hvad du behøver at gøre er, at tage din medicin, som ordineret, hvilket til gengæld får dig til at få det bedre.

 

Download den gratis app, så du kan begynde at gøre en forskel og få bedre – hjælpe dig selv og andre mennesker som dig.

Copyright © 2021 DrugStars ApS. All rights reserved.
Privacy Policy  &   Terms of Use